Víš, jak Tě miluju ?
Anotace: Variace na ohrané téma...
Miluji Tě láskou
syrovou,
jak plátek hovězího.
Vzácnou,
jak ledové víno.
Sladkou,
jako lžíce medu.
Studenou,
tiše Tě pošlu k ledu.
Hořící líh,
když ledy tají.
Slanou,
jak slzy oči prolévají.
Palčivou:
zelené wasabi.
Línou,
co mě nebaví.
Upřímnou
pohledem
psích očí.
Divokou,
jak za kočičích nocí.
Panenskou,
vždy jako poprvé.
Praženskou,
já – kněžka
volám do nebe !
Miluji Tě !
Přečteno 804x
Tipy 11
Poslední tipující: cevert, WhiteSkull, Bíša, NikitaNikaT., lupínek
Komentáře (5)
Komentujících (5)