Stovky nocí
Množství slov a vyznání z lásky,
šeptáš mi
do duše
Oči Tvé, linkami zdobené,
slzami oteklé a štěstím znavené,
hladí mě pohledem
Stovky nocí hlídám tvůj spánek;
sobecky hltám každý záchvěv Tvého těla
a má duše osamělá, usla s Tebou s Tvoji rukou, na mé tváři
Moje lásko, večerních snů, když milióny hvězd
našich pocitů, nám slouží s vánkem do rozednění
Proč hvězda rodí se a nebo zaniká
v ohromných tlacích a teplotách
a člověku se po dlouhém zkoumání, jeví jen jako záblesk?
Proč cítím něco co už dávno není? Proč Seneco!
Kde je? když její vlasy tak krásně voní
A hvězdy stále vanou, na mou duši osamělou vánkem chladu,
jejich konce
Přečteno 574x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Cassandra, Smailin, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)