Vítr
Anotace: ... mé múze Romance ...
VÍTR
Když zaburácí …
už nebojíš se…
jen hledáš úkryt na ten čas,
vše se třese, nebe sténá,
v tom mračna protne zlatý jas.
Když zaduje …
tvář nastavíš mu …
máš v sobě síly víc než já,
usměješ se, hlavu skloníš,
jen já vím, co to znamená.
Když zafouká …
ty oči mhouříš …
na loukách vše ožije,
vzduch se vlní, stromy tančí,
já cítím, že je naděje.
Když zavane …
jen tak mrkneš …
jak chladný dotyk od víly,
vodu zčeří, mrakem pohne
i červánky se zarděly.
Když utiší se …
Ty přijdeš ke mně …
- Sheridan 2005 -
Komentáře (0)