Platí to co jsem ti napsala v komentáři, pro báseň "volná" tak nebuď smutná...
19.11.2007 13:38:00 | Pišák
Každý úder život vrátí,
hořký úděl se zas ztratí.
Kdo miluje přes pěsti
stráví roky v bolesti.
Bylas šťastná, to se stává,
teď však přijde láska pravá.
19.11.2007 11:41:00 | temny.bard
vždy jeden miluje víc jak ten druhý a pak to hrozně bolí,někde ale čeká další láska na tebe,tak otevři oči a rozhlédni se kolem.
19.11.2007 11:35:00 | mikyša
Chtěla bych ti poslat útěchu,ale sama nevěřím,že to někdy přebolí. Nepomáhá ani to,že někdo jiný sdílí stejný osud. Snad to zvládneš. Napsala jsi to krásně,procítěně a smutně...
18.11.2007 19:57:00 | lupínek
Smutná báseň, láska je život, život je láska ... jak píšeš, život nekončí, ale stejně to bolí. Zase přinde štěstí a větší.
18.11.2007 10:05:00 | NikitaNikaT.