Země lásky...
Anotace: Ulev očím,já jdu pryč...
Země lásky..
Jsi kousek ode mě,
Chytáš mě za ruku,
Vedeš mě do země,
Kde shazuješ paruku.
Do země mě chceš vzít,
Kam jiní nemůžou.
Já s tebou nechci jít!
Přes to tvá slova nemůžou…
Nebreč,půjde s tebou jiná,
Nebreč,já jsem na to moc líná,
Nebreč…ale já už taky brečím,
Jdu pryč,třeba ulevím tvým očím…
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: cevert, Psavec
Komentáře (5)
Komentujících (5)