Sen
Ten sen je jako krutá realita ,
Jako když tě kamarád kopne do žeber a řekne ,
to je banalita ,
Sen co si nikdy nepřeješ aby se zdál ,
Ale nic nenaděláš , už se stal .
Láska co se neudála je tak krutá ,
Je to jak nekonečná stopa ve tvým vědomí ,
co tak bolí ,
Bolí jak rána do obličeje .
S tím rozdílem že je v tobě .
V tvým nitru a nejde tak rychle zapomenout ,
Bolí !
Sen krutý který nejde ukončit ,
A ty si moc přeješ aby skončil a neopakoval se .
Nejde to !!!
Přečteno 473x
Tipy 4
Poslední tipující: Luca Steavens, Mraveneček, carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (4)