Prázdno
Jen tak sedí a tiše pláče,
do prázdna hledí a po tváři slza jí teče.
V duši prázdno,tak bídně se cítí,
padá na dno,světýlko naděje už nesvítí.
Slza z oka teče,na dně si sedí,
stále jen pláče a do prázdna hledí.
Přečteno 471x
Tipy 2
Poslední tipující: hypertenze, Mary May
Komentáře (2)
Komentujících (2)