Bolest
Anotace: Za komentáře budu moc ráda:o)
Myslela jsem,že budu s tebou,
Ale ted mi pouze slzy kanou.
Všem tvým slůvkům jsem věřila,
Jako naivní holka jsem se chovala.
Když jsi o mě trošku stál,
Byla jsem zadaná a ty jsi se bál.
Ted už zájem o mě nejevíš,
Ale já po tobě toužím,víš?
Tak to v životě asi chodí,
Láska prostě bolí,bolí!
Přečteno 476x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (4)