Po letech
Anotace: ta báseň se má jmenovat _ _ _ _ _ _ _ _ale prostě to tak nejde napsat :-(
Prochází na druhé straně chodníku,
schovaný v šeru - již se stmívá
Mohl by to být kdokoli,
přec jeho tvář zdá se mi známá
Kdo jsi a kam jdeš?
Jak se jmenuješ?
Koho miluješ?
(a s kým se miluješ?)
Nikdy mně nenatrháš květiny
Nesložíš přede mne své srdce
Nikdy nesplníš má přání
Nikdy, nikdy, vzdychám trpce
Kdo jsi a kam jdeš?
Jak se jmenuješ?
Koho miluješ?
(a s kým se miluješ?)
Já se ti nikdy nezapíšu do srdce
I když ráda mám tě i ty mě
Některá slova se nevysloví a ty
Nikdy neřekneš _ _ _ _ _ _ _ _
Procházíš na druhé straně chodníku,
schovaný v šeru - již se stmívá
Vidím tě znovu po letech
a tvá tvář stále je mi známá
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Elena Suchomel
Komentáře (2)
Komentujících (2)