Trošku rekapituluji..
Anotace: Tahle báseń je zvláštní, sám vlastně nevím, co si o ní myslet..
Trošku rekapituluji
Svůj život, svou první lásku
Vlastně z donucení
Zbyl jen pocit a její podpis na obrázku
A dřevěné korály na dně
Skříně, Pandořině skříňce
První láska, láska, láska
Přišla a odešla z nenadání
Zbyla po ní tíseň a na tváři maska
Vzpomínky na vášeň
Vzpomínky na bolest
Všechno jsem jí dal, všechno jsem jí vzal
Proměnil ve slova
Kvůli ní jsem padl, díky ní jsem vstal
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Vladimír P., Psavec, Albinek.001, Beepat
Komentáře (3)
Komentujících (3)