V závějích ukrytá
Anotace: Čeká..a možná marně..
V závějích ukrytá
V závějích zapadlá bolest,
skrývající srdeční šelest,
polyká sněhové vločky marně,
čeká-li na uzdravení,tajně,
tiše a neslyšíc oddychuje
poslední naděje zachraňuje
Ten kdo ublížil snad nepřijde
znovu shrabat sníh..
Komentáře (0)