Zamykám na zlatý klíč
ten nosím na krku
a nezapomínám...
Zkus to...
***
Jiří s.
19.11.2007 21:08:00 | j.c.
"DuDuDuDuDu!!! My se tady Dusíme!!!"
---------------------------------------
Když lásky nosíš po kapsách
tak může se Ti stát,
že někdy sáhneš vedle
nahmátneš ostnatej drát!
19.11.2007 12:23:00 | Hannazka
Láska je pomíjivá a čas rány zahojí, pravda... Ale zapomínat by se nemělo!
18.11.2007 23:44:00 | The Free Man