Vosí láska
Anotace: Ten, kdo měl být dávno v pruhovaném mondůru...
Rozbodáván časem,
zbit a svázán lasem,
někomu jen masem,
lásko s vosím pasem... s žihadlem z oceli...
Bodáš, ubližuješ znovu,
sponou páleného kovu,
trápíš, trháš, ničíš v letu,
nedovolíš poupě v květu... jedem jej rozstřelí...
.
.
.
Vděčni, zas a znovu
připínáme sponu
bolesti
ke svému srdci...
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Borecká, CHoKoLaTeKiss, maena, Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)