skládanka
Tak si mě najdi
a poskládej..
Mám různé
barvy,
chutě,
vůně..
Jako když poznává slůně
matky Země lůně..
Sjednoť své názory
navzdory postřehům jiných,
tak Tě chci mít,
vidět,
cítit /v mé blízkosti/
už nikdy nepustit..
Prosím,
snaž se mi odpustit..
Projdi se po hladině vodní,
vodníkovi se vyhni..
Skákej po noze té
/a zase druhé/
Vyskoč
/poskoč/
nohy k nebi zdvihni,
v kříži se prohni..
No tak,
lásko,
nenech už se prosit**
Přečteno 449x
Tipy 18
Poslední tipující: ufarsin, ni.va, Duhová, blue, její alter ego, Vladimír P., mamina, Psavec, Bíša, Monsignore, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)