Porno vztah
Anotace: ....................
Už nelžeš ty mně a ani já tobě
i naposled spali jsme zas v sobě.
Proč tajit si to, vždyť to je to tak
my žijem si svůj porno vztah.
Už víme co bylo, dál nevíme co bude
i tohle z lásky někdy zbude.
Byla to láska a nebo byl to chtíč?
Jsi stále tady a nebo pryč?
Přečteno 376x
Tipy 10
Poslední tipující: ziriant, Myrja, estrellita, Hesiona-Essylt, Martanka, xavian, Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)