Píšeš mi
vkládáš mi lásko do hlavy
podivně krásné představy
píšeš mi tělem do duše
v mrazivě krásné předtuše
píšeš mi věty pálící chtíčem
já zámkem a ty mým klíčem
spálíme mosty od nikud nikam
na tebe lásko, krásně si zvykám
dopisy touhou rozepsané
věříme, věčně se máme
píšeš mi věty šeptané chtíčem
kdo zámkem je a kdo tím klíčem
Přečteno 388x
Tipy 12
Poslední tipující: janewe, ziriant, Myrja, Hesiona-Essylt, Veríssek, xavian
Komentáře (4)
Komentujících (4)