Už je zorané...
Do lona Tvojej zeme
zoriem,čo je tam treba
Zoriem bujaré žríebä
zoriem do Teba seba
A Ty budeš z rána bosá
kým otavu zarosenú
ranné vlahy
zotne kosa
Opar nad tou vlahou rosou
predýchaš len smutne
Zotneš svojou ostrou kosou
lebo je to nutné...
Přečteno 398x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Cecilka, Kathalleen, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)