***Joj.***
Vlku starý šedivý
nelov mladých laní
sil už mnoho nezbývá ti
zardus tužeb přání.
Nebýval jsi nikdy jistě
Lásky velký učenec
připadat si zas jak panic
trochu směšná i zlá věc.
A tak křičíš Bohu spíláš
sobě dáváš rozhřešení
co On s tím vším asi má
odpuštěno sebou nebude a není.
Dávej vlku dnes a na vždy
cokoli Jí za oběť
na volnosti křídlech něžných
Lásko Ty si leť,leť,leť.
Komentáře (0)