Ordre du coeur
Vidíš? Slyšíš?
Smysly se brání.
Vzpouzející paže
tě neochrání.
Křičíš a utíkáš?
Hned je ti v patách,
z úst bere slova,
po nohách chmatá.
Létáš - padáš?
Jsi chmýrek pouhý.
S větrem se vznášíš
ač pád je tak dlouhý.
Chceš, ale odmítáš?
Vůle se rouhá.
Prostou a střízlivou
zavládla touha.
Víš, avšak nemyslíš?
Tvá hlava vzdoruje,
srdce je divoké.
Pozná, kdo miluje.
Přečteno 427x
Tipy 6
Poslední tipující: Mišpule, Albinek.001, Cathy, xavian
Komentáře (5)
Komentujících (5)