už vim co je láska!!!!!!!!
Anotace: život je zlej strašně zlej!!!!!
život mě naučil hrát
hru co nazývá se láska,
je to hra
v níž jen vlastní život je opravdová sázka!
Tahle hra neobnáší štěstí
a štastnej konec jako v pohádkách,
možná jen postelový usmíření příjde po hádkách!
že láska je krásný cit?
ukažte mi jednoho člověka komu láska neublížila
ukažte......
před ním bych klidně poklekla
a zeptala se jak to dokázal!
Láska sice umí dávat,
ale víc umí brát
s láskou se jen krátkou chvíli můžem smát!
ale co pak???
až nám láska ublíží?
vzpomínky na krásné chvíle do snů se přiblíží!
a z lásky zbyde jenom pláč...
láska je slovo..
a ten cit jen velkej lhář!!!
tak proč každý lásku stále hledá
dřív nebo později zemře a vrátit zpět se nedá!
I já chvíli myslela že láska je vážně krásný cit,
ale ne je to jen bolest trápení a nic víc!!!!
TOHLE JE LÁSKA!!!
Přečteno 443x
Tipy 3
Poslední tipující: LisSe, duše v plamenech
Komentáře (2)
Komentujících (2)