Tak jako pohádková víla,
okouzlit jsem tě směla.
Jenže i kouzelná hůlka,
zbyde z ní jen půlka.
Pak přestávají kouzla,
zůstavá to jen na lásce,
snad do temnoty jsem nesklouzla,
a vztah nám poklape hladce.
Ještě můžu vzíti lektvar,
jenže nebude to čistá magie,
na houbičku malinový jar,
nic jiného mi nezbude.
I přes kouzla prastará,
jsem holka uplakaná,
s kouzli nezmůžu téměř nic,
i když chtěla bych mnohem víc.
Utírám kapku z tváře,
vyčistím své svatozáře.
Nepřestanu milovat,
i když do srdce mi budou kůli zatloukat.