Anotace: Včera se mi pavlis pochlubila svou básní Večerní...Dnes ji už mohla publikovat. Já k ní včera složil jinou, / to je ta první část/ a dnes, když jsem si četl anotaci, přidal jsem ještě jednu pod *****. Zajímavé je, že oba hrdinové ztratili rukavici...
Nevím, zda motivace, ale inspirace určitě! Pavlis je jedním z toho sloupečku oblíbených, ke kterým nakukuji, když je mi zle i když chci jen tak prožít krásný zážitek! Asi jsme naladěni na stejnou vlnu...
02.12.2007 13:12:00 | Kozoroh 1
Hezké obě části.Příjemná četba.
Když je motivace,jde básnění jedna báseň,že?
01.12.2007 20:05:00 | s.e.n
Jenže ta myšlenka není má, ale pavlis. Já jsem jen plagiátor a trouba, co jí svou hloupou ješitností málem zkazil štěstí, když jsem to dal i jako komenty k její básni, aby viděla jaký jsem to pan básník, a ten její to četl! Nevím, jak se říká kozorožčímu volovi, snad cap, ale jsem to zcela jistě já! Zlověstné Erýnie pak vstupovaly do mých snů a volaly: " V zoufalství zemři!"
25.11.2007 19:12:00 | Kozoroh 1
to je tak krásně zamilované..povedla se :-)
21.11.2007 20:11:00 | -------------