Zatnu dráp
Anotace: Ty už mi neutečeš...
Zlom srdce
Zkřížení dvou svalů chtíče
Slunce zazářilo z výše
Jsme dva prázdné protipóly
žijíc ze souběžnic ctnosti
zavraždím cíp minulosti
a upnu se na tebe
skočím z pekla do nebe
tvoje tělo
moje tělo
je to vlastně totéž
máš bělostné čelo
jako já
tak jako já se cítíš
v mých očích mou touhu
vidíš
parafráze na téma láska
u nás znamená jen sex
sedm panáků na ex
už nemůžu
jsi můj nový chlap
tentokrát pevněji zatnu dráp
jak voda po mně tečeš
Ty už mi neutečeš….
Přečteno 314x
Tipy 8
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, xavian, Bíša, Pišák
Komentáře (3)
Komentujících (3)