Miliony otázek
Proč láska tak bolí ,
Proč tma světlo vždy zkolí ,
Proč špatný sen střídá ten dobrý ,
Proč každý není tak štědrý .
Mám miliony dotazů a žádnou odpověd' ,
každá má otázka je jako upřímná zpověd ,
je to jak nekonečná touha po slastech života ,
jako síla vycházející z tvého nitra .
Miliony pocitů uzavřených v tobě ,
všechny tak bolí a přesto je dusíš v sobě ,
Je to jak každodenní bolest ,
jako touha co nedá zapomenout .
Přečteno 396x
Tipy 6
Poslední tipující: Luca Steavens, Mraveneček, Zorenka Ježková, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)