Sen

Sen

Anotace: ....

Zdál se mi sen,
v němž vyšla jsem do lesa ven.
Zdál se mi sen,
kde běžela jsem bok po boku s vlkem.
Zdál se mi sen,
ve kterém jsem svět objevila.
Zdál se mi sen,
kde všechno jsem pochopila.
Zdál se mi sen,
v němž našla jsem smysl žití.
Zdál se mi sen,
kde měla jsem proč na světě býti.
Zdál se mi sen,
kde chytili mě a do kozelce svázali.
Zdál se mi sen,
v němž mou duši v ohni zabili.
Zdál se mi sen,
co ani nebyl snem.
Zdál se mi sen,
je čas začít další trpký den.
Autor hechicera, 20.11.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel