konec
Anotace: pár veršů ze života
Pomalu svíčka po svíčce
pohasíná svícen lásky naší
plamínky už teď jsou maličké
ale i ty vítr zháší.
Zůstává již jen jedna svíčka
na tu však osud také vyčká.
Teď slza za slzou se z oka řine
i poslední naděje naší lásky hyne.
slza poslední plamen pohltí
již naše láska je teď po smrti
já však ztratil srdce klíč
nemůžu tě dostat pryč.,.
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: stupid genius
Komentáře (1)
Komentujících (1)