Srdce se souží
chtělo by se prát
srdce moc touží
mít co má rád.
Srdce chce zpívat
písně jen z lásky
nechce se dívat
na svoje vrásky.
Srdce chce kreslit
srdce chce psát
srdce chce vyjádřit
to co má rád.
Zapomenout na lásku srdci nejde
srdce se bez lásky neobejde..