Chvění
Ráno šedivé
zní mi do srdce
písní nevšední
tak trochu najazzle.
Chvění vůně
nad šálkem čaje,
klavírní melancholie
osamělého hráče.
Mrazivé mrholení
za okny,
smuteční průvod
pro duši
tlumený v polštáři.
Naříkavé trubky
s dusítky,
zastřený hlas
zpěvačky
vhání slzy do očí
v mlze za dveřmi
pošťák
s nedoručenými dopisy
…teď už bez lásky …
..Láska?..
dokud ji nenajdeme
kontaktem očí
utíkáme ze stínů touhy
do nástrah jejích světel
bez křídel nebeské eskadry
jsme zlatí pavouci
v něžné noci
cizinci
v osudové posedlosti
otroci a otrokyně
svůdnice a ničemové
soužíme se v džungli citů
platíme daně
peklu - slovům - nebi
až pak
průklestem žárlivosti a nedůvěry
snad poznáme ji
v polibcích
v útoku doteků
a války dvou těl..
Přečteno 478x
Tipy 21
Poslední tipující: isisleo, j.c., jedam, NikitaNikaT., Levandule, simsa, WhiteSkull, Bíša, Veru, xavian, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)