Gordické uzly
Anotace: .................
Gordické uzly jazyků
svážem se touhou bez citů
dvě těla už žádné duše
výkřiky do ticha
do pekla kluše
Gordické uzly, zpocená těla,
láska to nebyla
jen jsi mě chtěla
sténáme potichu, křičíme v kleče
konečně blíží se, milostné křeče
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, Myrja, simsa, duše v plamenech
Komentáře (3)
Komentujících (3)