Hodina lásky
Skleničky zase nedopitý
do oken neon svítí
chybí nám náhle rozvaha
skříní se stává podlaha
chybí nám duše, zpocená těla
náhle jsi chlípná, náhle jsi smělá
vezmi mě s touhou do klína
bůh si nás s chutí proklíná
vtáhni mě lásko do pekla
hodina lásky utekla
Přečteno 411x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, Myrja, Hesiona-Essylt
Komentáře (5)
Komentujících (5)