Promiň...
Anotace: ***už je stará, ale když jsem jí posílal, tak jsem s ní poslal i své srdce.
Promiň, že Tě pořád otravuju,
jen nedokážu prijmout slovo nemiluju.
Řekla si, že chceš jen pauzu
a v mém srdci rozpoutala neskutečnou kauzu.
Pořád se osudu ptám,
jestli jsi mou, jestli Tě mám?!
Řekla si, že je to padesát na padesát,
a já vím co všechno se může stát.
Čekám i to nejhorší,
ránu v srdci i na duši.
Doufám v to krásné,
že mezi námi láska nezhasne.
Že znovu řekneš: "miluji Tě"
a já budu šťastný, jako malé dítě!
Přečteno 451x
Tipy 3
Poslední tipující: KLARISA, Comparare
Komentáře (2)
Komentujících (2)