Zapření
Anotace: tak se vracím po roce a přidávám další báseň :-)
ODHALENÍ DUŠE
Ve skrytu duše cítím to stále,
cit co jsem pohřbila,
ve mě je dále
Nebudem spolu,
však Tvé oči mne budou
stále doprovázet,
zapřela jsem k Tobě lásku,
však vím, že mi budeš scházet
Přitáhli jsme se
jako dva magnety k sobě,
chuť Tvých polibků
budu cítit na rtech
ještě v dlouhé době
Však vím, že je to pryč,
minulost je přece za mnou,
nesmím myslet jenom srdcem,
ale hlavou chladnou
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Denael, sluníčko sedmitečné, pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)