Polštářky
Anotace: ve spánku ........
Bereš mi polštářky i iluze
a voníš na dálku
jak čaj z heřmánku
a po duhové touze
kloužeš dolů
na postel z červánků
kde na tebe čekám já
ve spánku
až mě jak šípkovou Růženku
probudíš z románku
a zůstanou na polštářku
ležet jen v mém župánku
iluze...
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiparo
Komentáře (1)
Komentujících (1)