Láska se nepromíjí
Anotace: Jak naložit s láskou...
Co s láskou, která přebývá,
co s láskou, která chybí?
Co s láskou, když se nevnímá,
co s láskou, jež má chyby?
Můžeme s ní závodit, kdo má lepší, jinou?
Bude se nám vůbec hodit, je cennou surovinou?
Škoda, že recyklovat nejde, ušetřilo by se.
Lásky kolik se jen vejde, bylo by ve státní kase.
Co s láskou, kterou nikdo nechce a všichni opomíjí?
Platí pro ni zvláštní sekce: LÁSKA SE NEPROMÍJÍ!
Přečteno 427x
Tipy 3
Poslední tipující: Alfííík, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)