Tereya: Já už si jednoho takovýho vytvořila. Sice neni dokonalej, ale to neni nikdo. Kdybych ho nevytvořila i s chybami, co by to bylo za člověka. Neni sice v románu a je až na konci, ale druhý díl už se klube na svět...
09.02.2006 09:12:00 | Luďka
Moc pěkně napsané, trochu mě to i rozesmálo-máš totiž pravdu:) Ale doufám, že všichni nejsou takoví. A pokud jsou, tak toho ideálního si musíš vytvořit sama v románu:)
06.02.2006 19:19:00 | Teeya