Svět bez tebe nevnímám
Anotace: Svět bez člověka, kterému jste srdce dali, je černý jako noc a chladný jako led.
Pod povrchem skleněným,
pod štítem ze skály,
a vším tím věděním,
lásky plody dozrály.
Sebral jsem jeden
a nabídl druhý,
chutnal mi medem
a barvami duhy.
Spolkl jsem kousek,
a oči mé prozřely,
hromady trosek
nárazem zmizely.
Růžová zahalila svět,
a vůní tou volajíc,
růže svůj otevřela květ,
na nic se neptajíc.
Růží se moje srdce stalo,
a než by se nadálo,
láskou tvou pookřálo
a jen pro tebe se otevřelo...
Čekám tu, sedím sám,
svět bez tebe nevnímám...
Přečteno 625x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., 0-0
Komentáře (3)
Komentujících (3)