Jsi
Anotace: O co někdy v lásce jde?
Jsi
Z jiného světa
Můj milý.
Jen na chvilku jsme se přiblížili
Ve vesmíru
Kterým jsme tak lehce pluli.
Hra na lásku?
Hra na tělo?
O duši snad šlo?
Rozloučení zabolelo...
Jen chvíli.
Snad abych přežila.
Ale pořád se ptám:
Kde jsi?
Můj milý..
Ztracený v kamenném
Vodopádu
Vlastního života.
Ježíšimarjá
Ta voda tak nesnesitelně
Hučí.
Musím si
Zacpat uši.
Přečteno 437x
Tipy 21
Poslední tipující: a_tao, Marfuša, duše v plamenech, recht, Psavec, Malicek B, jedam, isisleo, Roger, s.e.n, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)