pro ni
Anotace: smsková báseň pro ni
Jsi kvítek co vykvétá
si mé štěstí
si zářící kometa
si kašna na předměstí.
Každý den mi zavoníš
každý den mě oslníš
každý den mě poštěstíš
každý den mě opojíš.
Víš?
Lásko má jediná
si můj sen i má vidina..
Přečteno 577x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)