Broken...
Anotace: Amy lee & seether - broken... jednoduše.. ten pocit je špatnej :-/
když vím že tu nejsi,
vím že jsi jinde,
/nevím kde/
ale mám tě pořád v mysli.
Jsem pryč...
Proto píšu slova bolesti,
když si smutnej,
všechno cítím,
/tuhle písničku/
všechno bolí
/strašně dlouhá cesta/
Poslouchej slova noci,
nebude to bolet,
jenom ticho,
cokoli.. cokoli...
Vždycky najdeš to co potřebuješ...
Protože mě to bolí...
Netrap mě,
netrap se...
Cause I´m broken....
Cítím déšť,
kapky, jemně hladící mojí pleť,
jemně se kutálejcí po mích tvářích...
Přes rty...
K srdci..
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
Komentáře (1)
Komentujících (1)