Bolavý polibek
Polibek v objetí
zámek
mé dojetí
pláče
klidné spaní
odpuštění
náhlé změny tonoucí
bolesti
bolesti budoucí
klid skrytý před sebou
obavy
co přijdou
přijdou za tebou
neoblomný vládce duší
svět plný bolesti
tíha viny
nápad co ztrácí se
píseň smutná
bolavá duše
zvolna vrací se…
Přečteno 493x
Tipy 32
Poslední tipující: Andee, Martanka, forget-me-not, Mallerick, simsa, kakaoo, Cassandra, Bíša, Vladimír P., xavian, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)