Muži už jsou takoví, mělas jiná očekávání? Třeba zaměňuješ chlad a únavu!My ženy si často jasné věci vysvětlujeme prostě špatně a mužům křivdíme. Nevidíme ty věci, jaké jsou, protože očekáváme... Falešné očekávání plodí negativní pocity. A když Ti řekne "služební cesta", MUSÍŠ to tak brát! Podezřívavost vede k tomu, že se budeš cítit špatně Ty i on... Pak nemá chuť na milování..., i když se nesvěříš se svými podezřeními, je to na Tobě vidět, špatné vyzařování ho k Tobě nepustí a možná dokonce odpuzuje. Tak chápej, že služební cesta je služební cesta...
23.11.2007 07:45:00 | simsa
nemáš to lehké... nemáme to lehké, ať se tvé trápení ve štěstí promění :o)
22.11.2007 14:34:00 | Martinecka23