to se mi od tebe libi nejvic. nevim proc. asi je mi nejbliz vyjadrovanim i obsahem:)
26.12.2007 23:32:00 | Radiii
takové myšlenky ve tvých letech ?
ale fuj !
bolestí se zlomit nenech
už volá láska - stůj ....
Nahoru se dobře dívej
možná že už letí
tak si jenom tiše zpívej
vidíš, zase dobře je ti ...
23.11.2007 11:17:00 | pavlis