Jen pro ten dnešní den
Anotace: ... nebo možná i dnů příštích
Přijel dnes na bílém koni
v šedivých mračnech
co se honí
oblohou
s kyticí růží
temně rudých
záplavě slůvek
krásně svůdných
a úsměv mi daroval
Bylo mi blaze
po dlouhém čase
v kavárně ztichlé
zašlé kráse
svíček vońavých
Prý příště zase neodolá
dlouhé kilometry
zdolá
přichvátá rychle
na svém koni
jen
doufá že slzy
které roním
ustanou
a rozjasní mou tvář
Přečteno 473x
Tipy 39
Poslední tipující: zzlatý, Markéta.., Verule, el viento, recht, qpal, kliďaska, Psavec, stupid genius, jedam, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)