J - jako jediný...
Jediný Ty v mém srdci bydlíš.
A - jako Amor...
Jsi jako Amor a šípy lásky ke mně střílíš.
R - jako ruka...
Jemný dotyk Tvé ruky, jež mě hladí.
D - jako dech...
Až dech můj se mi u toho tají.
A - jako Amen...
A slovo AMEN vyslovíme společně... pro slovo VĚČNĚ..