Anotace: Nad čím přemýšlím, když jedu vlakem... btw: Ten den, kdy jsem toto napsala, se stalo něco, co nás s mou drahou polovičkou ještě více semklo... :o)
kdybych měl mít podobnou báseň pod taktovkou já, napsal bych pouze "miluju tě", čímž bych vyjádřil všechno, co si tu napsala. Tím nechci samozřejmě říct, že zbytečně plýtváš slovy. Nehledej slova k popsání citů .. měly by si tě najít samy.. :)
22.11.2007 16:17:00 | Trapné děťátko