Má holčička...
Anotace: Pro všechny, kteří jsou víc než jen stínem v mém zorném poli...
Laciné zboží není k dostání,
něžnost vymřela.
Už zbyla jen neosobní romantika
ve vagónech tramvají.
,, Věnováno mé holčičce“
S její duší odešla krása zimních nocí,
přišel chlad nenápadně se linoucí srdcem.
Už jen mrzne. Nic víc.
Svou sklenku vína jsem rozlila…
… Na básně již potřísněné…
…Její láskou a její krví…
Papír vsákl rudé zlo.
Pocítila jsem bodnutí pod ňadrem.
…Dítě mé mi vzali…
Lží a nenávistí ho ovinuli.
Mou holčičku.
.
.
.
.
Přečteno 414x
Tipy 13
Poslední tipující: Sukuba, callowsick, qpal, veronika, Zuz., Ayla, simsa, cevert, Hesiona-Essylt
Komentáře (6)
Komentujících (6)