2. Prosince..
Anotace: Den kdy sem poznal Terku...
Padá vločka sněhu,
cítím její něhu,
křehká a něžná,
ta vločka sněžná,
studí mě na líci,
podruhé v měsíci,
ten Den padali vločky z nebe,
ten Den,poznali sme sebe,
bylo nám krásně,bylo nám hej,
tak vrať se ke mě a šanci nám(mi) dej...
Komentáře (2)
Komentujících (2)