Veliká bolest
Anotace: V dobrém i zlém budu při tobě stát,lásko...
Když veliká bolest ti
na srdce usedne,
když odlétá štěstí
a vše zdá se být ztracené.
Tak vzpomeň si na mne,
já jsem stále s tebou,
ať co chce se stane,
mé ruce tu budou,
aby ti pomohly v zápětí
a zachytily v objetí
mou hvězdu uplakanou,
v temnotách polapenou.
Jsi motýlek
jenž sbíral pel
a do pavučin zaletěl,
já zpřetrhám ale všecky ty sítě
a neštěstí více nepolapí tě.
Věř mi,strach již neměj více,
dokud buší moje srdce,
budu po tvém boku stát,
chránit tě a milovat.
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)