První sníh
Fragmenty vzpomínek
skládanka rozpadlá
z očí slz pramínek
a kytka uvadlá
Sedíce na břehu
píše tu větvičkou
písmena do sněhu
pro lásku maličkou
Píše tu do sněhu
a slzy padají
stejně mu od těch slz
písmena roztají...
Přečteno 384x
Tipy 9
Poslední tipující: Martanka, pennywise, Monsignore, Zweiblumen, xavian
Komentáře (2)
Komentujících (2)