Ať to neskončí
O tobě, lásko, nechám si teď zdát,
jednou, dvakrát nebo tisíckrát.
Budeme spolu sami v ráji,
láskou obklopeni, jako v máji.
Pak v jedno spojí se naše těla
a láska nám bude jedna velká cela.
Pak polibek přisedne na tvou andělskou tvář
a nad hlavou zjeví se ti panenská svatozář.
Vyzvu tě na tanec vášnivý, avšak něžný,
kdo jiný chtěl by v ráji tančit, kdo jiný než my?
Jen ať to neskončí za žádnou cenu,
jen kdyby se tvé tělo přiblížilo mému.
Přečteno 738x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., dva, loverose91, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (4)